Tarieven en vergoedingen

Tarief

Massage:
75 minuten – 80 euro

Extra lange massage
90 minuten – 90 euro
Algehele lichaamsmassage met extra aandacht voor waar je klachten hebt bijvoorbeeld rug, nek en bekken. Erg prettig aan het einde van de zwangerschap of bij intensievere klachten.

Coaching in combinatie met massage
90 minuten – 95 euro
Bestaande uit meestal 50 minuten coaching en 40 minuten massage.

Zakelijk tarief voor bedrijven coaching
90 minuten – 140 euro

Betaling

Bij voorkeur via mobiel bankieren via Tikkie of factuur.

Vergoeding verzekering

De praktijk is aangesloten bij diverse registers en bij de beroepsvereniging SBLP (Stichting Beroepsvereniging Lichaamsgeoriënteerde psychotherapie) om zo kwaliteit en vergoeding te waarborgen.

Indien je aanvullend verzekerd bent, krijg je vaak een gedeelte van de sessie vergoed onder alternatieve geneeswijzen. Bekijk hier een lijst van verzekeraars die vergoeden.

Vergoeding coachingstraject

Er zijn een aantal mogelijkheden om een coachingstraject (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Als het werkgerelateerd is bijvoorbeeld via je CAO, indien daarin een coachings of opleidingsbudget is opgenomen. Bij andere werkgevers is er een opleidings- of persoonlijke ontwikkeling budget. Dit loopt via de HR manager of via de leidinggevende. Nog een andere mogelijkheid is de kosten van coaching af trekken via je belastingaangifte onder ‘studiekosten en scholingsuitgaven’, indien aan een aantal eisen is voldaan. Graag bespreek ik met je wat eventuele vergoedingsmogelijkheden zijn en kunnen we samen een plan maken voor bijvoorbeeld je HR manager waarin duidelijk nut en doel van de coaching staan vermeld.