Tarieven en vergoedingen

Tarief

Massage:
75 minuten – 75 euro

Extra lange massage met bijvoorbeeld de mogelijkheid extra aandacht te besteden aan je nek, rug en voeten:
90 minuten – 85 euro

Combinatie van massage en coaching, bestaande uit meestal 45 minuten coaching en 45 minuten massage:
90 minuten- 90 euro

Betaling

Betaling graag direct na de sessie. Bij voorkeur contant of via mobiel bankieren.

Vergoeding verzekering

De praktijk is aangesloten bij diverse registers en bij de beroepsvereniging SBLP (Stichting Beroepsvereniging Lichaamsgeoriënteerde psychotherapie) om zo kwaliteit en vergoeding te waarborgen.

Indien je aanvullend verzekerd bent, krijg je vaak een gedeelte van de sessie vergoed onder alternatieve geneeswijzen. Bekijk hier een lijst van verzekeraars die vergoeden.

Vergoeding coaching

Er zijn een aantal mogelijkheden om een coachingstraject (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Als het werkgerelateerd is bijvoorbeeld via je CAO, indien daarin een coachings of opleidingsbudget is opgenomen. Bij andere werkgevers is er een opleidings- of persoonlijke ontwikkeling budget. Dit loopt via de HR manager of via de leidinggevende. Nog een andere mogelijkheid is de kosten van coaching af trekken via je belastingaangifte onder ‘studiekosten en scholingsuitgaven’, indien aan een aantal eisen is voldaan. Graag bespreek ik met je wat eventuele vergoedingsmogelijkheden zijn en kunnen we samen een plan maken voor bijvoorbeeld je HR manager waarin duidelijk nut en doel van de coaching staan vermeld.